Study guides

Q: Forty nickels equals how many dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

2,000 dollars?

$1.25

One U.S. Dollar is equal to one hundred cents, and one U.S. nickel is worth five cents. Therefore there are twenty nickels in a dollar, or forty nickels in two dollars. 20 nickels = 1 dollar 40 nickels = 2 dollars.

Two dollars is equal to 8 quarters, ten nickels is equal to 50 cents or two quarters. Eight plus two equals 10. Another way to find the answer is to think of dollars in terms of nickels. One dollar equals twenty nickels (5 x 20 = 100). So two dollars would equal 40 nickels. Add the ten nickels to the 40 nickels to get 50 nickels. A quarter equals five nickels (5 x 5 = 25). Then devide 50 by 5 to equal 10.

There are 40 nickels in 2 dollars.

there are 60 nickels in three dollars

2500 nickels into dollars is 125 dollars. This is because the ratio of nickels to dollars is 1:0.05. So 2500 nickels would equal to 125 dollars.

90 dollars. There are 20 nickels in a dollar so 1800 nickels = 1800/20 dollars

3,000,000×0.05=150,000

Two dollars contains 40 nickels.

The answer is 1500 nickels.

40 nickels into dollars is 2 dollars. This is because the ratio of nickels to dollars is 1:0.05. So 40 multiply by 0.05 = to 2 dollars

180 nickels into dollars is 9 dollars. This is because the ratio of nickels to dollars is 1:0.05. So 180 multiply by 0.05 = to 9 dollars.

500 dollars = 10,000 nickels

20,000 nickels = $1,000.

2000 nickels

400 nickels in $20

60 nickels

There are 100 nickels in 5 dollars.

Since there are 20 nickels per dollar, there are 80 in 4 dollars.

Nickel = 0.05 dollars 50 dollars/0.05 dollars = 1000 nickels

200,000 nickels are needed

There are 20 nickels in 1 dollar. 4 times 20 is 80. So, there are 80 nickels in 4 dollars.

2 dollars make 40 nickels because 1$=20 nickels and 20+20=40

24